Blogia
Makis amb 7 Sils

Muntanya i Mar

SOSTRES DE CATALUNYA

SOSTRES DE CATALUNYA

Aquests son els cims que hem de conquerir.

La lluita serà dura i llarga.

Un maki mai abandona, ens prendrem el nostre temps per aconseguir-ho.

Un maki en el trail blanch Font Romeu

Característiques de la cursa: 24 km i1350mts de desnivell altitud max 2200mts. La sortida era a les 9:30 del mati, feia molta fred i havia molta neu acumulada, tous de més 2 mts. 

Més de 800 trailers vam començar a corre o caminant, ja que era molt complicat poder mantenir un ritme. El desnivell cada vegada mes prononciat i mes neu.          

En el km 9 portavem més d’una hora, la cosa es començava a complicar. Després de fer el punt més alt venia el descents de vèrtic, 2km de caiguda lliure, fins arrivar abaix, els llacs.

Els llacs estaven glaçats, era una passada, vam caminar-hi per sobre fins arrivar a la meitat de la cursa.Portavem  2h 30. Fins aqui tot anava bé, una mica cansat però molt bon rollo em els trailers que m’anava trobant.

Vaig trobar moltes barretines com la meva ja que estava ple de catalans. Tot trotant vam arrivar a  Pradelles  (km 16 3h15). A partir d’aqui comença la festa, 3km infernals. Miraves amunt i et preguntaves, per aquí hem de pujar? Tenia els peus i les mans glaçades, rampes per tot arreu, gent que no podian més( cadabers).

El meu company valencià i jo comentavem (tampoco estamos tan mal). Vam tardar 1h per fer 3 km, per fi la baixada (portavem 4h 15) i només ens cadaven 5km per acabar.

Començavem  a veure la llum, baixada avall, molt tecnica, molt de  desnivell i glaç. Caigudes a "dojo", per fi la arribada....  5h13 total i molt conten per acabar-la i poder pensar amb un altre repte.

 

Fotos ven aviat!

SALUT I TRAIL Carlus V.

 

Sortida raquetes neu Roc de la Calma

Sortida raquetes neu Roc de la Calma

Makis: Oscar R , Juan O, Carlus V.

Cursa de l'Alba a Montserrat

Cursa de l'Alba a Montserrat

Dos Makis, en Carlus Vila i en Xevi Bolous, vàren participar a la cursa de l’Alba 2008. Això si que són Makis!